Aditívum do paliva: Kompletné ošetrenie naftového systému MPM

Aditívum do paliva: kompletné ošetrenie naftového systému MPM, osvedčený produkt, ktorý dokonale čistí a udržiava naftové palivové systémy.

Čo robí kompletné ošetrenie naftového systému MPM?

Kompletné ošetrenie naftového systému MPM je jedinečné, pokiaľ ide o udržanie čistoty vstrekovačov naftového paliva a odstránenie už vytvorených usadenín. Dnešné moderné naftové motory so systémami vstrekovania Common Rail sú citlivejšie na usadeniny motorov a vstrekovačov. Znečistené vstrekovače znižujú prietok nafty a vedú k chybným vzorcom vstrekovania. To má okrem iného za následok nižší výkon motora, vyššiu spotrebu paliva, problémy s mazaním, nežiaduce usadeniny a zvýšenie škodlivých emisií výfukových plynov. Nezávislé testy preukázali výnimočné vlastnosti kompletného ošetrenia naftového systému MPM na čistenie a udržiavanie čistoty systémov, dokonca aj pre palivá s pridanou biozložkou do 10 % (v Holandsku je biozložka nafty B7 v súčasnosti 7 %).

Čistiaci výkon:

Medzinárodný štandardizovaný test (CEC F-98-08 [DW-10]: Priame vstrekovanie, koksovací test dýzy naftového motora s technológiou Common Rail) ukázal, že kompletné ošetrenie naftového systému MPM čistí kontaminované vstrekovače, takže vyzerajú ako nové!

Výkon motora pri 4 000 ot/min
/assets/b9465e3d-4fee-4a4f-bb75-91b6965c2cae.png
Detailná fotografia: vstrekovač pred pridaním čistiaceho prostriedku
Detailná fotografia: vstrekovač po pridaní čistiaceho prostriedku
Prevádzkové hodiny motora
  • S čistiacim prostriedkom na kompletné ošetrenie naftového systému MPM
  • Bez čistiaceho prostriedku na kompletné ošetrenie naftového systému MPM

Zníženie spotreby paliva:

Terénne testy vykonané na naftových vozidlách využívajúcich kompletné ošetrenie naftového systému MPM ukázali pokles spotreby paliva a zvýšenie výkonu.

/assets/188aaf27-314b-4af2-a83f-2d78f1b31c35.png
úsporou paliva úsporou paliva


Čisté vstrekovače:

Okrem čistenia kontaminovaných vstrekovačov udržuje kompletné ošetrenie naftového systému MPM aj vstrekovače čisté. V zásade to znamená, že vo veľmi úzkych kanáloch vstrekovačov nevznikajú žiadne nové usadeniny.

V mnohých krajinách je povinné pridať biozložku do moderného naftového paliva. Pridané percento sa v posledných rokoch stále zvyšuje. V Holandsku sa tieto biozložky často vyrábajú z vyradeného oleja na varenie a keďže sa požadované percento zvyšuje, pozoruje sa jasný nárast množstva kontaminácií a/alebo usadenín na vstrekovačoch. To spôsobuje rôzne problémy. Pridanie kompletného ošetrenia naftového systému MPM do naftového paliva, ktoré má biozložku až 10 %, bráni tvorbe usadenín.

Ochrana proti korózii:

Kompletné ošetrenie naftového systému MPM obsahuje inhibítor korózie. Tento inhibičný komponent chráni kovové časti palivového systému pred koróziou vytvorením ochrannej vrstvy, ktorá pôsobí ako bariéra medzi palivom a kovovými časťami.

/assets/576bdebd-4e26-4622-bf98-a1e8d4500a2b.png
S kompletným ošetrením naftového systému MPM

/assets/c3fcc8c4-44de-467e-a7d1-e5147a7d81a0.png
Bez kompletného ošetrenia naftového systému MPM

Pre ktoré naftové motory je toto ošetrenie vhodné?

Kompletné ošetrenie naftového systému MPM je možné použiť vo všetkých typoch naftových vstrekovacích systémov vrátane systémov common-rail.

V prípade otázok:
Kontaktujte technickú podporu MPM

V skratke:

Moderné naftové motory sú citlivé na kvalitu naftového paliva, ktoré spotrebujú. Bežné použitie ukázalo, že pridanie biozložky do nafty (vo väčšine krajín je to v súčasnosti povinná prax) ovplyvňuje kvalitu paliva a vystavuje riziku systém vstrekovania. Je veľmi dôležité, aby vstrekovače zostali čisté, aby sa maximalizovala účinnosť spaľovania paliva. Znečistené vstrekovače sú príčinou mnohých problémov, ako sú usadeniny („koksovanie“), problémy s mazaním a zbytočné emisie škodlivých látok. Okrem udržiavania vstrekovačov v čistote je tiež dôležité zabrániť korózii v palivovom systéme. Pridanie kompletného ošetrenia naftového systému MPM k naftovému palivu pri každom servise zabraňuje zbytočnej kontaminácii vstrekovačov paliva a korózii celého palivového systému, čo obmedzuje poškodenie.

Tipy pre dielňu:
  • Moderné naftové palivo (bio a iné) vystavuje palivový systém vyššiemu riziku kontaminácie a poškodenia, pričom vstrekovače sú obzvlášť citlivé.
  • Znečistené alebo nesprávne pracujúce vstrekovače paliva môžu spôsobiť všetky druhy problémov, ako napríklad:
nesprávny voľnobeh, poruchu valca, slabý štart, väčšie emisie a – vážne poškodenie motora, ako napríklad roztavené piesty. Aby ste predišli problémom a poškodeniu, pri každom servise pridajte do nafty kompletné ošetrenie naftového systému MPM.
OEM News
MPM OEM Newsletter #11 - CS · 868,21 KB
MPM OEM Newsletter #11 - DE · 858,84 KB
MPM OEM Newsletter #11 - EL · 942,02 KB
MPM OEM Newsletter #11 - EN · 835,52 KB
MPM OEM Newsletter #11 - EN-UK · 851,75 KB
MPM OEM Newsletter #11 - FR · 845,79 KB
MPM OEM Newsletter #11 - HU · 1,03 MB
MPM OEM Newsletter #11 - IT · 846,08 KB
MPM OEM Newsletter #11 - NL · 842,35 KB
MPM OEM Newsletter #11 - PL · 889 KB
MPM OEM Newsletter #11 - RO · 869,88 KB
MPM OEM Newsletter #11 - SK · 869,26 KB
MPM OEM Newsletter #11 - SR · 1,02 MB
MPM OEM Newsletter #11 - UK · 1 013,8 KB

Novinky MPM

MPM športy

Prejsť na MPM Športy
Zatvoriť